PARK SUİT ve Özellikleri

Park Suit: Konfor ve Doğanın Buluştuğu Yaşam Alanları
Park Suit, modern yaşamın ihtiyaçlarına cevap veren eşsiz bir konut seçeneği sunuyor. Tek blok olarak inşa edilen proje, 32 adet daireden oluşmaktadır. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindeki daireler arasından seçim yapabileceğiniz Park Suit, farklı metrekare aralıklarıyla sizlere geniş yaşam alanları sunuyor.

Projenin en önemli özelliklerinden biri, her dairenin bahçeli veya ara kat seçeneklerine sahip olmasıdır. Bu sayede doğayla iç içe ve huzurlu bir yaşam sürme imkanı elde edersiniz. 60 metrekare bahçeli daireler, yeşilin ve doğanın tadını çıkarmanız için mükemmel bir seçenektir.

Park Suit'te kullanılan yapı malzemeleri 1. sınıf kalitede olup, dayanıklılık ve estetik açısından üst düzeyde performans sunar. Ayrıca ebeveyn banyosuyla dairelerin rahatlığı ve kullanışlılığı artırılmıştır.

Dairelerde A+ enerji sınıfı üçlü ankastreler bulunmaktadır. Bu sayede enerji tasarrufu sağlanırken, modern ve şık bir mutfak deneyimi yaşamanızı sağlar. Ayrıca VRF sistemli klima ile her mevsimde ideal bir ısıtma ve soğutma sağlanır.

Park Suit, doğanın ve konforun bir araya geldiği benzersiz bir yaşam alanı sunmaktadır. Size ve sevdiklerinize kaliteli bir yaşam sunan bu projede, huzurlu ve keyifli anlar geçirebilirsiniz. Siz de Park Suit'te konut sahibi olmak ve modern yaşamın tüm avantajlarından yararlanmak için hemen adım atın.

Proje tek blok olarak 32 adet 47 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde bahçeli ve ara kat daire seçenekleri bulunuyor.

 1. Sınıf yapı

Ebeveyn banyolu

A+ enerji sınıfı üçlü ankastre

Vrf sistemli klima

60m2 bahçeli daireler

PARK SUİT ve Özellikleri

Diğer Yazılar

 İzmir Karşıyaka'da Satılık Daireler
İzmir Karşıyaka'da Satılık Daireler
  • 18.07.2023
  • Han Proje
Kentsel Dönüşüm
Kentsel Dönüşüm
  • 18.07.2023
  • Han Proje
Kentsel Dönüşüm ve Önemi
Kentsel Dönüşüm ve Önemi
  • 18.07.2023
  • Han Proje

İletişim Bilgileri