İzmir Karşıyaka'da Satılık Daireler

Art ve Katalan İnşaat Mimarlık, şehirlerin ve toplulukların sakinlerinin yaşam kalitesini canlandırmalarına ve iyileştirmelerine yardımcı olan lider bir kentsel dönüşüm hizmetleri sağlayıcısıdır. Şirket, yeni binaların inşası, eskilerin yenilenmesi, altyapının geliştirilmesi (yollar ve toplu taşıma gibi) ve yeni kamusal alanların oluşturulması dahil olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Bu lüks daireleri yatırım amaçlıda alabilirsiniz. Karşıyaka civarındaki bu projemiz lüks daire , yatırımlık daire, yeni inşaat, sıfır inşaat, dubleks daire, 3+1 daire, temelden yeni inşaat olarak en çok aranan ve rabet gören bir projedir. Bulunduğu konum itibari ile yoğun ilgi bulunmaktadır. Sahip olduğu özellikler ve konum avatajı saysinde inanılmaz bir fırsattır.

Yeni İnşaat

İzmir Karşıyaka da Satılık Yeni İnşaat Lüks Dairelerimiz yeni projemiz tamamı ile yeni inşaat olarak en son trendler kullanılarak tasarlanmıştır.

Lüks Daire

İzmir Karşıyaka da Satılık Yeni İnşaat Lüks Dairelerimiz rakipsiz diyebileceğimiz mimari yenilikler ile tasarlanıp en son kalite ve 1. sınıf işçilik ile inşaa edilmiştir. Lüks Dairelerdir.

Dubleks Daire

İzmir Karşıyaka da Satılık Yeni İnşaat Lüks Dairelerimiz içerisinde dubleks dairelerimiz de vardır , sınırlı sayıdaki bu fırsat için acele edin.

Sıfır İnşaat

İzmir Karşıyaka da Satılık Yeni İnşaat Lüks Dairelerimiz sıfır inşaat projemizdir. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
Mimari ve kentsel dönüşümün bir diğer faydası da inovasyon potansiyelidir. Mimarlar ve kentsel dönüşüm firmaları, tasarım ve inşaatın sınırlarını zorlayarak, bir topluluğun özel ihtiyaç ve tercihlerini karşılayan yeni ve yenilikçi çözümler üretebilir. Bu, yeni malzeme ve tekniklerin yanı sıra yeşil ve sürdürülebilir özelliklerin dahil edilmesini içerebilir.
Genel olarak, mimarinin ve kentsel dönüşümün bir bölgeye katkısı, bölge sakinlerinin yaşam kalitesini iyileştirerek ve toplumun ekonomik gelişimini destekleyerek önemli ve geniş kapsamlı olabilir. Şehirler ve topluluklar, mimarlar ve kentsel dönüşüm şirketleriyle yakın işbirliği içinde çalışarak tüm sakinleri için daha parlak ve müreffeh bir gelecek yaratabilir.

 

 İzmir Karşıyaka'da Satılık Daireler

İletişim Bilgileri